LATEST ARTICLES

Костадинов: ДПМНЕ се противат да ја зголемиме минималната плата – е затоа ќе изгубите

Костадин Костадинов, пратеник и портпарол на СДСМ: ДПМНЕ не дава поддршка на законот за минимална плата во собрание. Се противат на...

Оливера: Утрово во автобус се молев дедото да не седне до мене – се...

Ова денешното време, многумина го препознаваат како трка по пари, без емпатија и грижа за ближниот. Пораката која ја добивме...