LATEST ARTICLES

Заев: Мицкоски трчаше пред мене кај Пендаровски да бара вонредна состојба

„Вонредните состојби не беа искористени за справување со пандемијата туку за богатење на одредени функционери на СДСМ, со кои соучесник...

Поразителен податок: Дури 70 % од вработените во Македонија заработуваат помалку од просекот

Колку често размислувате за вашата плата? Дали таа е фер и дали истата соодветствува со вашиот придонес на работното место?...