LATEST ARTICLES

Од прва – колку заработуваат нашите доктори и медицински сестри кои се селат од...

Во Република Хрватска платата за медицинските сестри е од 680 до 1.000 евра, во зависност од стажот, позицијата и работното...

Изненадување за многумина беше кога разбраа што работела Емина пред да стане пејачка

Малку луѓе знаат за минатото на Емина Јаховиќ и нејзината професија пред да стане пејачка. Пејачката и текстописец некогаш била...