LATEST ARTICLES

Професор Попадиќ од Белград со предвидување како ќе биде со вирусот следното лето и...

Сосотојбата со корона вирусот кај нас е значително подобрена во споредба со она како беше пред еден месец, кога се...

Љупчо Марковски: Дечки, ова не е вирус туку Ламја

Љупчо Марковски во статус на својот профил на социјалните мрежи, го опишува своето искуство со вирусот: „По скоро 3 недели Ковид...