LATEST ARTICLES

Николоски: Луѓе секојдневно се заразуваат, а нив им дошло до избори

Прес конференција на Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен пратеник. Почитувани, во изминативе две недели стана сосема јасно дека Европската...

Жарко Василевски: Благодарение на д-р Жан Митрев Незир се насмеа – една година по...

Клиниката на нашиот најпознат Кардиохирург Жан Митрев е лидер во медицината кај нас, во многу области. Познато е колку животи...