LATEST ARTICLES

Сахин: Да, нашата вакцина ќе го победи вирусот – најверојатно ќе треба секоја година...

Компаниите „Фајзер“ и „БиоНТек“ кои заедно работат на развојот на вакцина, минатата недела соопштија дека нивната вакцина е 90 отсто...

Филип Петровски: Јас кога бев политичар, некој си играше во песок

Филип Петровски од ВМРО-ДМНЕ во завчерашното гостување во Само вистина на Канал 5 телевизија, рече дека она штго сега се...