LATEST ARTICLES

Иванов: Јас до сега не видов трговец, продавачка, бербер или кројач да се залага...

Нашата држава е преоптеретена со вработени во администрацијата, од кои, многумина се непродуктивни, вработени по „партиски клуч“. Ги уживаат сите бенефиции,...

Ина Многуфина го објасни „триаголникот“ со новата женска на Бред Пит – била мажена...

Еден од најголемите холивудски заводници, Бред Пит, има нова женска. Многумина негови обожаватели „патат“ по неговата прва сопруга Џенифер Анистон,...