LATEST ARTICLES

Младата Ивана се смеела и веселела на моминска вечер, но одеднаш се струполила –...

Дваесет и четиригодишната Ивана Ружиќ од Зрењанин, Србија, апсолвент на Улителскиот факултет во Вршац, е девојката која во неделата наутро...

Најновиот изум се вика: Маска која го неутрализира вирусот

Светот се чини полека но сигурно ја добива битката со корона вирусот, кој предизвика пандемија од такви размери што во...