LATEST ARTICLES

Немав здравствено – на секое кивнување ,,вриштев” од страв да не е Корона

Здраво, сакам да споделам со вашите читатели низ што поминав изминатите скоро два месеци. Престојував во Соединатите Американски држави. Бев...

Што толку видоа во него – Врањеш бил во врска со уште една пејачка,...

Што толку видоа во него српските пејачки. Како се движи времето, ќе излезе дека Огњен флертувал или бил во врска...