После 11 години Онур и Шехерезад се претворија во Азизе и Џевдет (ВИДЕО)

Турската воена драма „Wounded love“ или „Vatanim Sensin“ е првата серија по „1001 ноќ“ откако брачната двојка Халит Ергенч и...

Во неделта, на денот на помрачувањето нешто удри во месечината

Во неделата вечерта, оние кои гедаа во небото, доколку имаа среќа да им биде ведро, може да ја видат „крвавата...

Зимно време никако да не го загревате во место автомобилот

Кога температурите се под нулата, како што е тоа деновиве кај нас, често во утринските часови може да се забележат...