Епа браво – Мими Велевска во Австралија настапи со Кејти Пери

Пејачката и диџеј Мими Велевска, од Мелбурн, полека но сигурно ја освојува Австралија. Таа веќе неколку години е...

Oмилената дестинација на Балканската дијаспора е Шведска, стартната плата е висока

Човек кој ја напушти БиХ пред околу две децении и моментално работи и живее во Шведска во една...