ФОКУС: Груевски е сместен во соба од 500 евра од вечер, во луксузен хотел...

Пред неколку дена се разреши мистеријата околу тоа каде во Будимпешта престојува побегнатиот екс премиер Никола Груевски, откако беше обавена...