Зорица Брунцлик отиде на гробишта да и оддаде почит на жената во чие време...

Пејачката Зорица Брунцлик беше неформален министер за култура за време на владеењето на Слободан Милошевиќ. Таа вчера пристигна со својот...

Братучед ми беше на мака, му позајмив 2000 евра, сега се прави на “Тошо”

Пред половина година, мојот прв братучед со кого израснавме, безмалку бевме секој ден заедно, ми дојде на гости и видно...

Момчето кое го расплака регионот: Возачот на автобусот ја открил тажната приказна на детето

Возач на автобус во Сплит, Жељко Петричевиќ кој во саботата возел на линија 6 не ни чувствувал каква тажна приказна...

Почина Тоше Илиевски, за кого Македонија се сплоти за да го излечи

Не успеавме да ја добиеме битката во име на Тоше. Младото момче почина. За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на...

Жена од Канада подарува куќа – Има само еден услов кој треба да се...

Ања Вагнер од Канада, која откако се здоби со повреда на грбот, поради потешкотиите во движењето, веќе не е во...

Вчера влегов во 9 месец и дознав дека сопругот ме изневерува

Со Васко се запознавме на една забава после Нова Година, пред две години. Јас бев излезена со другарки, а тој...

Избезумена Битолчанка: Мажот ми работи во странство, а јас затруднив од деверот

Во една од групите на социјалните мрежи се појави статус од Битолчанка која влегла навистина во голем проблем: "Замолувам да биде...

Две близначки од Австралија имаат исто момче: Љубов водиме една по друга …

Идентични близначки Ана и Луси Декинке открија дека најизменично имаат љубовен однос со нивниот заеднички партнер Бен. 33-годишните близначки од...

Силна девојка: Иако во инвалидска количка, стана докторка

Дарија Бојаџиева од соседна Бугарија има животна цел за која мечтае и сака по секоја цена да ја оствари иако...

Мераклика да проба и друг: „Тоа беше моја грешка, не требаше да го менувам...

Kay Moriarty уште во 70 тите години му предложила на мажот да направат замена на сопружниците.Тој да биде малку со...