Цеца скока на Ужичко оро – ,,тепачка” беше кој да се фати до неа...

Вчера Србија, но и сите ние преку интернет бевме сведоци на свадбата на деценијата, како што ја нарекоа медиумите кај...

Откријте го значењето на името КАТЕРИНА и какви се луѓето кои го носат

Името Катерина, особено неговото значење, не е целосно разбрано. Со сигурност е познато дека потекнува од грчкиот јазик. Една теорија...

Еркан од Скопје на кого лекарска грешка му го промени животот: Не ми се...

Судбината често си поигрува со животите на луѓето, некогаш толку често, што не тера да се запрашаме со што сме...

(ВИДЕО) Мама Лиле додека ги храни двата сина во исто време плаче: Срам да...

Тажна е судбината на мајката на двата сина со посебни потреби од Велес, Лиле Димитриевска. На кое вчера беше споделено...

Сега ќе биде, утре ќе биде, ги нема, срам да им е – тажната...

Тажна е судбината на мајката на двата сина со посебни потреби од Велес, Лиле Димитриевска. На потресно видео кое вчера беше...

Цеца цел ден молчеше и на крајот се огласи – еве ја нејзината порака...

Пејачката Цеца Ражнатовиќ денес го жени својот син Вељко Ражнатовиќ, кој го изговори судбоносното “да” прво на црковното венчавање во...

(ВИДЕО) Ретко кој забележа – баба и на Богдана падна по скали и малку...

Свадбата на Вељко и Богдана е во полн ек. Тие ги завршија церемониите за земање на невестата, како и венчавката,...

Е мој Вељко, имаш жена Богдана и кум Христо – ова ти е знак...

Заврши венчавката во црквата на моментално најактуелниот пар во Србија, синот на Цеца Ражнатовиќ Вељко и Богдана Родиќ, која од...

Никој не очекуваше дека ќе се појави жената со која Цеца нема контакт 20...

Семејството Ражнатовиќ е возбудено поради свадбата во која Цеца го жени својот син Вељко. Дојдоа многу гости а за една...

(ВИДЕО) Генот на Аркан не е шала – Вељко го гаѓаше и од прва...

Денес сите се присетуваат и прават компарација меѓу свадбата на родителите на Вељко, Цеца и Аркан и оваа денешната. На социјалните...