Ако има Бог, го молам да му врати на татко ми за сè што...

Здраво, имам 16 години и живеам со мајка ми во едно мало станче. Татко ми нè напушти пред...

Популарната водителка пред еден месец го прослави својот роденден – свеќите на тортата покажаа...

Татјана Стојановска имаме прилика да ја гледаме како презентерка на Канал 5 телевизија каде што има задача да...