Седми месец сум и носам близначиња, но и покрај тоа, скоро секој ден си...

Сопругот ме теепа иако сум седми месец бремена. Носам близнаци, после шест години обид за забременување. Толку многу...

Ако има Бог, го молам да му врати на татко ми за сè што...

Здраво, имам 16 години и живеам со мајка ми во едно мало станче. Татко ми нè напушти пред...

Популарната водителка пред еден месец го прослави својот роденден – свеќите на тортата покажаа...

Татјана Стојановска имаме прилика да ја гледаме како презентерка на Канал 5 телевизија каде што има задача да...