(ВИДЕО) Елена Велевска ја здувна од Македонија: Откри каде се наоѓа и во каква...

Важи за една од најпознатите македонски пејачки, секогаш знае да го привлече вниманието на јавноста, тоа е Елена Велевска. Бракот на...

(ФОТО) Новица пее меѓу згодни девојки, Татјана го снима и нема гајле

Татјана Лазаревска и Новица Василевски веќе шест години живеат во Мелбурн, Австралија, заедно со двајцата синови, Петар и Стефан. Неодамна, Тања...