Д-р Нико: За ваше добор, не го изложувајте вашиот живот на непотребен ризик

Докторото специјалист од клиниката за Токсикологија, Нико Беќаровски кој е мошне активен на социјалние мрежи, повторно се огласи преку својот...

Најпознатиот српски епидемиолог открива што не очекува во октомври

Претстојната есен ќе биде своевиден тест за здравствените власти и за свеста на граѓаните. Од тоа како сите ќе се...