Проф. Даниловски: Медиумите им даваа простор на „стручњаци“ кои вирусот го споредуваа со обичен...

Нашиот најпознат епидемиолог и професор на скопскиот Медицински факултет, д-р Драган Даниловски, пред повеќе од еден месец за порталот Доктори,...

Луѓе, ова е неверојатно – славниот Кевин Спејси ни улета на проба во театар

Славниот актер, добитник на два Оскари, се претставил на влезот во театарот, а потоа побарал да види дел од пробата...