Сточарот Драган од беровско: Млекото уште 1990 година беше 18 денари и сега е...

И годинава ниски откупни цени на компирот како и стагнација на цената на млекото и јагнињата се само дел од...

Се појавија првите снимки од свадбата на столетието (ВИДЕО)

Вељко Ражњатовиќ и Богдана Родиќ денеска ќе го изговорат судбоносното „да“, а после венчавката којашто ќе се одржи во Храмот...