Добра вест за граѓаните – личните карти ќе им стигаат дома

МВР планира да го измени Правилникот за лични документи. Новите лични карти и возачки дозволи ќе се испорачуваат на домашна...

Успешни Македонци што живеат и работат во Сиднеј – познато во кои бизниси се...

Рекорден број од дваесеттина успешни бизнис луѓе Македонци што живеат и работат во Сиднеј се избрани за најдобри бизниси за...