Се работи за големи средства: Кој најмногу ќе се офајди од наследството на Шабан?

Легендарниот Шабан Шаулиќ за жал пред нешто помалку од две години повеќе не е помеѓу живите, а семејството, кое сè...

Дали смеам да одам на забар во услови на Корона вирус?

Пандемијата на коронавирус го менува начинот на кој пристапуваме кон здравствената заштита, а стоматолошката заштита не е исклучок. На стоматолозите...