Д-р Петар Кочовиќ предвидува дека третиот бран ќе започне на 12. Септември, но ќе...

Третиот бран на корона вирусот најверојатно ќе започне на 12 септември, и иако ќе биде поблаг од вториот бран, се...

Падна женачка во „Брза кујна“, Сања е стројник

Неколку сезони по ред имаме прилика да го гледаме кулунарското шоу „Брза кујна“ на Сител телевизија, а на чело беше...