Сашо Тасевски: Поапсолутно владеете од најапсолутното владеење на Грујо

Статус на Сашо Тасевски: ,,Луѓе со една плата со семејства, самохрани родители, му викаат ќе рикнеме со осакатена плата на 14.500,...

Падна пресуда: Екс градоначалникот на Битола доби 8 години затворт

Во Основнит кривичен суд во Скопје денеска судијакта Добрила Кацарска ја изрече првостепената пресуда за случајот „Транспортер“ кој го покрена...