Од новиот закон за данок на имот, можеби најзасегнати ќе бидат Македонците во дијаспората

Владата на Република Северна Македонија на денешната редовна 27-ма седница, го утврди текстот на Дополнетиот предлог-буџет за 2021 година. Владата прифати...

Каракамишева се чудеше на импровизираната болница, па и кажаа дека иста таква се прави...

Професорката Тања Каракамишева на својот профил на социјалните мрежи ко0ментира за сè и сешто, но денес се чини покажа тотално...