Ирина од Скопје: Сакам да си се вратам од Канада, доста ми е од...

Додека сите сакаат да се иселат од тука и да пронајдат подобар живот некаде во странство, на Ирина и се...

Виз Ер со важно известување за патниците

Меѓународниот аеродром Скопје ги известува патниците на Виз Ер дека поради оперативни причини шалтерите за регистрација се затвараат точно 60...