Лекарите збунети – 19 годишна девојка во Скопје, позитивна на вирусот со нетипичен гинеколошки...

Дека овој вирус е непредвидлив, тоа го докажа во изминативе четири месеци. Лекарите беа обвинувани за грешки и пропусти, а...

Српската пејачка заработуваше 40 илјади месечно – сега се пресели на село кај својот...

Позната српска пејачкат Радмила Манојловиќ рано се соочила со најтешката загуба во семејството кога тешката болест и ја зела нејзината...